Brezčasno prostorno stanovanje na Miklošičevi

Miklošičeva ulica 32, Ljubljana

Ključne podrobnosti

Posredovanje
Prodaja
Nepremičnina
Stanovanje
Leto izgradnje
1927
Nadstropje
2/4
Dvigalo
Ne
Balkon
Da
Klet
Da
Površina
skupna površina: 145 m2 / bivalna površina: 134, 3 m2 / balkon: 2,8 m2 / klet: 7,9 m2

Osnovni podatki

Opis:

Stanovanje se nahaja v urejeni meščanski hiši, ki že na prvi pogled vabi, da raziščete njeno notranjost. Vstopite, povzpnite se po stopnišču in v drugem nadstropju odkrijte prostorno stanovanje, ki je idealen preplet zadržanega minimalizma in brezčasne elegance. Iz očarljive majhne predsobe vas bo korak vodil v večji predprostor z očarljivimi rustikalnimi tlemi, od koder se vam bodo poti odprle tudi v vse ostale dele stanovanja; dnevno-bivalni prostor, ki ga radi božajo sončni žarki, velika kuhinja z udobno jedilnico, večja kopalnica s kadjo in tri spalnice, ena z dostopom do manjše kopalnice, druga z manjšim balkonom, ki je kot naročen za prvo jutranjo kavico ali romantičen pomenek v dvoje …

Lokacija:

Znana, že skoraj legendarna ljubljanska stavba se nahaja na mirnem delu Miklošičeve ceste, navdušuje pa predvsem s svojo lokacijo; ravno prav blizu mestnega vrveža je, da si ga boste lahko hitro privoščili, kadarkoli boste želeli, hkrati pa vas ta ponoči ne bo pretirano motil. Ko si boste zaželeli miru in spokoja, vas v bližini čakajo zelene sprehajalne poti Tivolija in Ljubljanskega gradu, nedaleč stran pa tudi kulturni dogodki, pestra gostinska ponudba in vsa potrebna infrastruktura.

Ostalo:

Parkirno mesto: Parkirati je možno na notranjem dvorišču po principu »kdor prej pride prej parkira« ali v bližini z mestno dovolilnico za stanovalce.

Prenova: Stanovanje je bilo leta 2017 popolnoma prenovljeno. Zamenjane so bile vse elektro in vodovodne inštalacije, obnovljena okna in vrata ter restavriran parket.  Leta 1996 je bila na objektu zamenjana streha in obnovljena fasada.

Ogrevanje: daljinsko ogrevanje

Orientiranost: V/Z

Internet: optika

Vpis v zemljiško knjigo: DA

Energetska izkaznica: v izdelavi

 


Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč?

  • preplet staromeščanskega in modernega
  • razkošen dnevno-bivalni prostor in velika kuhinja z marmornatimi zaključki
  • visokokakovostni materiali
  • brezčasno pohištvo
  • odlična lokacija
  • čudovita lesena tla
  • kopalnici z lepimi detajli

 

Če obožujete prestižna stanovanja, hkrati pa hrepenite po vzdušju evropskih prestolnic, bo to stanovanje pravo za vas. Zapeljalo vas bo s svojim izgledom, zadržalo pa s kakovostjo bivanja, ki jo zagotavlja. Vabljeni na ogled. Stanovanje je vseljivo takoj.

 

 

 

Razišči okolico

Prevoz
Restavracije
Nakupovanje
Kavarne in bari
Umetnost in zabava
Fitnes

Posredovanje

+386 41 332 102