MAREZIGE – NEPREMIČNINA Z RAZNOLIKIM POTENCIALOM

Marezige, Koper, 6273

Ključne podrobnosti

Posredovanje
Prodaja
Nepremičnina
Hiša

Osnovni podatki

Površina:

Stavba v 3. gradbeni fazi (K+P+N) s skupno kvadraturo 1.253 m2 ter pripadajoče zemljišče v velikosti 1.703 m2 z urejeno vso potrebno infrastrukturo. Del zemljišča v velikosti 460 m2 predstavlja parcela z garažo v izmeri 80 m2, ki se nahaja na drugi strani ceste nasproti objekta.

Opis:

Nedokončana stavba v Marezigah, urejena do 3. gradbene faze, je prava za tiste, ki zgodbe radi pišete (skoraj) od začetka. Ki vidite potencial, ki ga ta nedokončan biser v slovenski Istri zagotovo ima.

Lastnika, oba prava Primorca, uspešna podjetnika, vinarja in oljkarja, sta zgradbo videla kot prostor, namenjen predvsem ljubiteljem vina, oljčnega olja in vsega kar diši po domačem  – v kletnih prostorih bi se ga hranilo in degustiralo, zgoraj pa bi se uživalo v pristnih istrskih dobrotah, velnes storitvah in luksuznih sobah, od katerih bi imela prav vsaka svoj balkon, nekatere tudi dih jemajoč pogled na morje.

Seveda pa je ta stavba lahko še marsikaj drugega, ne le posest, namenjena hranjenju in uživanju žlahtne kapljice; gradnja je zasnovana tako, da z malo truda in potrpljenja lahko postane šarmanten istrski hotel, razkošna posest, ki jo lahko uredite izključno za lastno bivanje in užitek, ali pa premišljena investicija; omogoča namreč dovolj prostora za več lastniških apartmajev.

Ta zgradba z velikim potencialom je lahko vse to in še marsikaj več, tudi čudovita lokacija za teambuildinge, poroke in druge pomembne prelomnice – odvisno od vaših želja, v vsakem primeru pa pomeni čudovit projekt v vedno bolj priljubljeni slovenski Istri, kamor ljudje radi pridejo po svežo energijo ali pa jih tja zvabi želja po raziskovanju znamenitosti in atrakcij v okolici; mednje zagotovo spadajo slikovita vinorodna pokrajina, dolina reke Dragonje, Sečoveljske soline, avtentično kmečko življenje ter bližina večjih primorskih mest.

Zgradba ima 3 etaže, gradnja pa je zaključena do 3. gradbene faze. Urejena je vsa komunalna, energetska, fekalna, meteorna in telekomunikacijska infrastruktura.

Specifikacija prostorov (neto površine po gradbenem načrtu):

·       Klet: 405,33 m2

·       Pritličje: 364,69 m2

·       Nadstropje: 483,54 m2

·       Skupaj vse površine objekta neto 1.253,56 m2

·       Zemljišče v skupni izmeri 1.703 m2

Lokacija:

Marezige se nahajajo v severnem delu Šavrinskega gričevja in spadajo pod mestno občino Koper v slovenski Istri. Ta iz leta v leto vedno bolj navdušuje tako domače kot tuje investitorje in turiste, ki so navdušeni nad dejstvom, da se umirjeno življenje, obdano z vinogradi, oljčniki in sadovnjaki, tako zlahka preplete z urbanim mestnim vrežem okoliških mest.

Marezige so od Kopra oddaljene 10 kilometrov, obiskovalcem pa zlahka ponudijo vse tisto, česar so vajeni v tipičnih istrskih vasicah; očarljivo pokrajino, čudovite razglede, mir, avtentično kmečko življenje, vinske degustacije in svežo lokalno kulinariko, ki jo obvladajo gostoljubni domačini. Naselje se ponaša celo s prvo vinsko fontano v Sloveniji ter najstarejšim vinogradom refoška na svetu. Pravi raj za vse gurmane in ljubitelje dobrih vin!

Poleg tega so Marezige dobro izhodišče za vse, ki si želijo aktivnega športnega življenja – pohodništvo, kolesarjenje, plezanje (Osp z naravno plezalno steno ni tako daleč, v kopru pa je umetna plezalna stena).

 

Zakaj vam bo ta nepremičnina še posebej všeč?

Potencial, da zgradbo spremenite po svojih željah – v hotel, apartmaje ali čisto svoj prostor za razvajanje.

Čudovita lokacija v slovenski Istri s pogledom na morje.

Velika parcela, ki nudi dovolj prostora za bazen in druženje na prostem.

Urejena vsa potrebna infrastruktura.

Prava izbira za investitorje.

Razišči okolico

Prevoz
Restavracije
Nakupovanje
Kavarne in bari
Umetnost in zabava
Fitnes